Nικόλας Ακτύπης

Σας πονάει ο Κομπότης…

Το επαχθές και επονείδιστο σχέδιο κατά του Κομπότη αποκαλύφθηκε και με αφορμή την εξοντωτική απόφαση στην υπόθεση Πουλίδο έπεσαν -επιτέλους- οι μάσκες των διωκτών του Βοιωτού πρώην –πλέον- παράγοντα.

Από τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών και μετά δύσκολα βρίσκει κανείς σχέδιο σε βάρος ενός ή περισσοτέρων ανθρώπων πιο καλά οργανωμένο από εκείνο που σκοτεινοί κύκλοι (και πιθανότατα και άλλου είδους σχήματα, αλλά πάντα σκοτεινά) συνέλαβαν, επεξεργάστηκαν και εκτέλεσαν κατά του Γιάννη Κομπότη…

Βλέπει παντού πλεκτάνες ο Νικόλας Ακτύπης

Όπως έλεγε κάποτε κι ένας φαντάρος κάπου στον Έβρο σχετικά με το «χοσέ κουέρβο» στις υπηρεσίες του: «Επιλοχία, πρόκειται περί αλήτες». Δίχως να γνωρίζει (προφανώς από συντακτικό) και δευτερευόντως έκταση της πλεκτάνης σε όλο της το μεγαλείο, το συμπαθές «τζιτζίκι» έδινε τον καλύτερο χαρακτηρισμό για όλους εκείνους που αποφάσισαν να εξαφανίσουν ό,τι πιο ωραίο μεγάλο και αληθινό γεννήθηκε σε τούτη τη χώρα μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αν και οι θεωρίες συνωμοσίας συνήθως δεν μας αγγίζουν, ένεκα του ότι είμαστε ορθολογικοί άνθρωποι, μπροστά σε μια τέτοια αλληλουχία γεγονότων κάθε ον οφείλει να σταθεί κριτικά και να μην θεωρήσει ελαφρά τη καρδία πως πρόκειται για μια μακρά σειρά σατανικών συμπτώσεων…

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, λοιπόν.

Με ταχύτατες ενέργειες (και πιθανότατα το ίδιο γρήγορο φουσκωτό) ο Βοιωτός παράγων διασχίζει την Αδριατική και υπό άκρα μυστικότητα συναντά στη Ρώμη τον Άλαν Πουλίδο. Φήμες που αναφέρουν πως επειδή ο παίκτης νταραβεριζόταν για μήνες με τον Ολυμπιακό και περίμενε στο ξενοδοχείο εκπρόσωπο των «ερυθρολεύκων», ο πρόεδρος έβαψε το μούσι κόκκινο ώστε να μην κινήσει υποψίες ελέγχονται ως αναληθείς.

Μιλώντας του για τον τίμιο αγώνα του συλλόγου κόντρα στο κατεστημένο, την ανωτερότητα που έχει ακόμη και συγκρινόμενο με το Champions League το σουβλάκι της Λειβαδιάς και το πόσο θα εκτιμηθεί στην Αράχωβα η εξαιρετική χωρίστρα του Άλαν, τον πείθει να υπογράψει στην ομάδα της καρδιάς του. Τη δική του, όχι του Πουλίδο.

Με τον Μεξικανό παιχταρά να βγάζει μάτια (στην κυριολεξία, όπως επιμένουν να λένε κορυφαίοι σπορτκάστερς) και να βρίσκει διαρκώς δίχτυα, ήτοι να πετυχαίνει 1 (ένα) γκολ στο καθοριστικό ντέρμπι με τον Πλατανιά η ομάδα υποβιβάζεται, αλλά κερδίζει στα χαρτιά αυτό που κάποιοι αλήτες της στέρησαν μέσα στο γήπεδο. Την παραμονή της στην κατηγορία!

Στο μεταξύ, το σχέδιο εξόντωσης τίθεται σε πλήρη εφαρμογή. Διαβάστε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες και αναρωτηθείτε αν όλα αυτά είναι τυχαία…

Ο Πουλίδο δεν σέβεται το ψωμί με καλαμάκι και τα δίπιτα σουβλάκια που έφαγε στην ομάδα και την κάνει για Πειραιά…

Η δικαιοσύνη (στην οποία βεβαίως έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη) έρχεται και επιβάλει στον πρόεδρο απαγόρευση οποιασδήποτε δραστηριότητας με το ποδόσφαιρο.

Και τώρα το CAS με μια απόφαση-τραγέλαφο λέει πως πρέπει ο Λεβαδειακός να πληρώσει πρόστιμο για την αρπαγή του Πουλίδαρου από την Τίγκρες, λες και μιλάμε για τον Πάρη και την Ωραία Ελένη ένα πράγμα…

Όλα αυτά συμβαίνουν επειδή αυτοί οι τύποι εκμεταλλεύονται την καλοσύνη μας και τον σεβασμό μας στα όργανα. Γιατί αν δεν πειθαρχούσαμε στας αποφάσεις, θα μπορούσαμε να καλύψουμε το πρόστιμο. Εκμεταλλευόμενοι τις βαθύτατες γνώσεις μας περί ποδοσφαίρου στη Σούπερ Λίγκα, ενδεχομένως να ποντάραμε σωστά σε ένα όβερ, σε ένα άντερ ή σε μια ανατροπή άσο ημίχρονο-διπλό τελικό και να συγκεντρώναμε το όποιο ποσό επιδικαστεί αδίκως εναντίον μας. Αλλά είπαμε, μας έδεσαν τα χέρια.

Επειδή, όμως, ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη (a.k.a Γιάννη Κομπότη) έρχεται η εκπομπή Theplayboys (μία λέξη) προκειμένου να εκφράσει το λαϊκό αίσθημα και να διοργανώσει μια εκδήλωση συμπαράστασης με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων ώστε να ζεσταθεί η τσέπη των σκιτζίδων της Τίγκρες και να αποκατασταθεί μια αδικία ιστορικών διαστάσεων.

Έρανος για να πληρώσει ο Κομπότης την αποζημίωση για Πουλίδο, λοιπόν...

Θα είμαστε όλοι εκεί!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x